Αρχή / Ανακοινώσεις / Συνάντηση ΕΛ.Ο.ΔΙ. με Υφυπουργό Υγείας

Συνάντηση ΕΛ.Ο.ΔΙ. με Υφυπουργό Υγείας

Στις 21.12.2010 έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της ΕΛ.Ο.ΔΙ. με τον υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Τιμοσίδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από τη πλευρά της ΕΛ.Ο.ΔΙ  ο Πρόεδρος κ. Συκιώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ρουμελιώτης, ο επιστημονικός συνεργάτης και μέλος κ. Τσακνής, καθώς και ο βουλευτής Σερρών κ. Τσελέπης.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν στις πληρωμές του Ο.Π.Α.Δ στους ασφαλισμένους του που πάσχουν από διαβήτη και τους χορηγούνται αναλώσιμα ινσουλινοθεραπείας, καθώς και θέματα που απασχολούν τους διαβητικούς σε ότι αφορά τις σχέσεις τους με τα ασφαλιστικά τους ταμεία ενόψει της επικείμενης ενοποίησης των ταμείων. Στo πλαίσιo της συνάντησης εξηγήθηκε στον υφυπουργό μεταξύ άλλων η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας και του ζητήθηκε η συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν. Επίσης, κατατέθηκε στον υφυπουργό σχετικό υπόμνημα θέσεων της Ομοσπονδίας.

Ο υφυπουργός κ.Τιμοσίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των διαβητικών και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει η κατάλληλη μέριμνα από τη πολιτεία. Επίσης, πρότεινε το επερχόμενο συνέδριο της ΕΛ.Ο.ΔΙ. να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πολύτιμη ήταν η συμβολή του βουλευτή κ.Τσελέπη, του οποίου είναι γνωστή η ευαισθησία σε θέματα ευπαθώς ομάδων.

Διαβάστε εδώ την ενημερωτική επιστολή που απήυθυνε η ΕΛ.Ο.ΔΙ. προς τον Υπουργό και Υφυπουργό Υγείας (αρχείο PDF).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top