Αρχή / Ανακοινώσεις / Η ΕΛΟΔΙ στις Σέρρες (21/4/2024)

Η ΕΛΟΔΙ στις Σέρρες (21/4/2024)

Η ΕΛΟΔΙ σε συνεργασία με το Σύλλογο Διαβητικών Ν. Σερρών διοργάνωσαν ημερίδα ενημέρωσης με τίτλο “Σακχαρώδης Διαβήτης: Ιατρική Αντιμετώπιση-Διατροφή”, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, στις 11π.μ. στο Επιμελητήριο Σερρών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας-ΠΕ Σερρών, του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών.

Οι ομιλίες της κ. Κυριακής Τσιρουκίδου – παιδίατρος, παιδοενδοκρινολόγος και του κ. Ιωάννη Μάλλια – παθολόγος, διαβητολόγος αφορούσαν τον Ορισμό και τα Νεότερα Δεδομένα Θεραπευτικής Αντιμετώπισης του Σακχαρώδους Διαβήτη τ1 και τ2 αντίστοιχα. Ο κ. Στέφανος Παπαντωνίου, παθολόγος, διαβητολόγος ανέλυσε το θέμα του διαβητικού ποδιού, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ το στρογγυλό τραπέζι και τη συζήτηση με το κοινό διήυθυνε ο κ. Δημήτρης Σκούτας, ειδικός παθολόγος, διαβητολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΔΠΘ.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών κ. Άγγελος Βάκαλος, η Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών κα Μαρία Τζάκη, ο Πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ κ. Δημήτρης Συκιώτης και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Σερρών κ. Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Boehringer Ingelheim, Novonordisk, Control Bios, EvaMari, Podopharm και το Επιμελητήριο Σερρών για τη χορηγία τους και τη στήριξη της δράσης μας καθώς και την εταιρεία MAKBEΛ για τη διάθεση προϊόντων στους.

Πλήρες φωτογραφικό υλικό θα βρείτε εδώ: https://photos.app.goo.gl/nStFyP1E2FHVY2kq9

 

Top