Αρχή / Ανακοινώσεις / Ημερίδα στις 25/2/2024 στο Μουσείο Τσιτσάνη – Τρίκαλα

Ημερίδα στις 25/2/2024 στο Μουσείο Τσιτσάνη – Τρίκαλα

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Μουσείο Τσιτσάνη, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης: Ιατρική Αντιμετώπιση, Διατροφή», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη, το Δήμο Τρικκαίων και το διαβητολογικό ιατρείο του Γ.Ν. Τρικάλων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Τρικάλων και του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Θερμό χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Νίκος Σακκάς, η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μαρία Αθανασίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κ. Γρηγορίου, καθώς και ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων κ.κ. Γιάννης Χασιώτης και Βανέσσα Λαζαροπούλου αντιστοίχως.

Την ημερίδα παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ Δήμητρα Νάτσινα, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ κ. Βασίλης Τσιούτσιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεωργία Κοτρώνη, κ. Ζωή Παπαναστασίου,κ.  Βίβιαν Τέγου, κ. Χρήστος Ζαραμπούκας, κ. Θωμάς Μερτσιώτης, ο πρ. Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, εκπρόσωποι φορέων – συλλόγων που σχετίζονται με την Υγεία, γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί και πλήθος τρικαλινών.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και κυρίως τον υπεύθυνο του Διαβητολογικού Ιατρείου του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Αδαμάντιο Μπουρδάκη, ο οποίος εκτός της εξαιρετικής εισήγησής του, ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυση συλλόγου στην περιοχή. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και συγκεκριμένα τον κ. Νικόλαο Τεντολούρη, την κ. Ανδριανή Βαζαίου, την κ. Ευαγγελία Ροκκά, την κ. Ελένη Σαρμά, την κ. Μαρίνα Μπουρδάκη, την κ. Σπυριδούλα Τασιούλα και την κ. Γεωργία Γκοβίνα. Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δημήτριο Σκούτα –πρόεδρο στο «στρογγυλό τραπέζι» της ημερίδας και τον κ. Ιωάννη Πετρίδη για το συντονισμό της ημερίδας.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Top