Αρχή / Ανακοινώσεις / Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΛ.Ο.ΔΙ. και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας (Σάββατο 24/2/2024, Τρίκαλα)

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΛ.Ο.ΔΙ. και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας (Σάββατο 24/2/2024, Τρίκαλα)

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00μ.μ., στο κτίριο των Παλαιών Φυλακών του Κέντρου Έρευνας Μουσείου Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα, συζητήθηκε ο απολογισμός δράσεων του περασμένου έτους, το πλάνο δράσεων που πρόκειται να εκπονήσει η ΕΛΟΔΙ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, καθώς έγινε και η ανακοίνωση σύστασης νέου συλλόγου ατόμων με διαβήτη στο Δήμο Τρικκαίων, από τον ιατρό κ. Αδαμάντιο Μπουρδάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο «Πολύζος», στην Καλαμπάκα και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΟΔΙ. Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Διαβητικών Νομού Έβρου (ΣΥΔΝΕ) που κέρδισε το φλουρί των συλλόγων και στο μέλος της Πανηπειρωτικής Ένωσης για το Νεανικό Διαβήτη (ΠΕΝΔΙ) που έτυχε το φλουρί των αντιπροσώπων. Η βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδι.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΔΙ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και του χρόνου με υγεία.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

Top