Αρχή / Ανακοινώσεις / Πρωτοβουλία της ΕΛΟΔΙ η «Συμφωνία Προσφοράς»

Πρωτοβουλία της ΕΛΟΔΙ η «Συμφωνία Προσφοράς»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη σε συνεργασία με την ATTICA GROUP και το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου MIG, (με υπεύθυνο τον καθηγητή Χ. Μπαρτσόκα) με πλήρη συναίσθηση του αυξημένου κοινωνικού τους ρόλου και έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του, ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών επιβάτων  με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Το μήνα Ιούλιο, το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, πραγματοποίησε ενημερώσεις/εκπαιδεύσεις των πληρωμάτων των πλοίων «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», «BLUE STAR 1» & «BLUE STAR 2», τα οποία δραστηριοποιούνται στις γραμμές Δωδεκανήσου και στο  «SUPERFAST ΧΙI» που πραγματοποιεί δρομολόγια από Πειραιά προς Ηράκλειο Κρήτης.

Οι ενημερώσεις/εκπαιδεύσεις αφορούν το Σακχαρώδη Διαβήτη, τα συμπτώματα που παρουσιάζονται σε περίπτωση υπογλυκαιμίας και τους τρόπους αντιμετώπισής της.  Στην ενημέρωση διανεμήθηκε έντυπο υλικό, ενώ παράλληλα έγινε επίδειξη χρήσης μετρητή Σακχάρου στους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της εκπαίδευσης, παραδόθηκαν στους Υπάρχους, μετρητές Σακχάρου με ταινίες για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών. Στόχος όλων είναι να επεκταθεί η  πρωτοβουλία αυτή και να εκπαιδευτούν τα πληρώματα όλων των πλοίων της ATTICA GROUP που πραγματοποιούν δρομολόγια στις γραμμές εσωτερικού και στις γραμμές Πάτρας – Ιταλίας.

Να είστε σίγουροι ότι από τις σελίδες μας θα έχετε συνεχώς ενημέρωση για την πορεία της εκπαίδευσης!

*Ιατροί με εξειδίκευση στο Διαβήτη: Καντρέ Αμπάς, Κεφάλας Νίκος
*Εξειδικευμένο Νοσηλευτικό προσωπικόΚούκη Ειρήνη, Κωνσταντάκη Ευανθία





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top