Αρχή / Ανακοινώσεις / Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΟΔΙ: Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΟΔΙ: Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Όταν την πρώτη φορά πετύχαμε τον διπλασιασμό των ταινιών μέτρησης του Ο.Π.Α.Δ., γράψαμε: σταθμός στην ιστορία του Ο.Π.Α.Δ. για τον Διαβήτη.

Τώρα μετά την επίτευξη του στόχου μας 0% συμμετοχή στις ταινίες μέτρησης, μπορούμε να πούμε: αφετηρία.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ για μια επιτέλους σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση του ατόμου με Διαβήτη, για μια αξιοπρεπή και σίγουρη πορεία προς το μέλλον με σωστές μετρήσεις (πρέπουσες και αναγκαίες) και χωρίς επιπλοκές.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε τον σκληρό αλλά πολύ δίκαιο διαπραγματευτή με πλήρη ενημέρωση και γνώση του προβλήματος κ. Κυριάκο Σουλιώτη, αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους συνεργάτες του κ. Σουλιώτη, τόσο στον ΟΠΑΔ όσο και στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., και ιδιαίτερα τον κ. Θάνο Σακοράφα.

Η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή, αλλά επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά, η τακτική της Ομοσπονδίας μας να προσπαθεί με σωστά επιχειρήματα και διάλογο, για την πραγματοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της, συναισθανόμενη τα προβλήματα των πασχόντων αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την δημοσιονομική συγκυρία που διανύει η χώρα.

Διαβάστε εδώ το υπ’αριθμόν 1233 Φύλλο της Κυβερνήσεως του Εθνικού Τυπογραφείου και ειδικά τις σελίδες 19667 (πρώτη), 19672 , 19673, 19697 (τελευταία) με όλη τη σχετική νομολογία.

 

Δημήτρης Συκιώτης
Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.ΔΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top