Αρχή / Ανακοινώσεις / Εγκαίνια Συλλόγου Διαβητικών Ν. Ημαθίας “Γλυκιά Ισορροπία”

Εγκαίνια Συλλόγου Διαβητικών Ν. Ημαθίας “Γλυκιά Ισορροπία”

Επ’ευκαιρία της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΒΗΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία» στο κτήριο του ΚΑΠΗ Νάουσας, που παραχώρησε ο Δήμαρχος .

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αναστάσιος Καραμπατζός, Αντιδήμαρχοι κα Ιτσκάρα και κα Καρυδά, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μπαλτατζίδου, Δημοτικός  Σύμβουλος κος Παπαδόπουλος, οι ιατροί κος Κούλας ,κος Χ’’ιωαννίδης και η κα Αντιφάκου.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπρόεδροι της ΕΛΟΔΙ(ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΒΗΤΗ) κος Ρουμελιώτης ,κος Πετκίδης ,κος Ράπτης ,εκπρόσωποι συλλόγων Σερρών,Κοζάνης και Θεσ/κης.

Παρουσία του Τύπου Ν.Ημαθίας αλλά και του Ραδιοφωνικoύ Παραγωγού κ.Θεοδωρίδη Δημήτρη του cityinternational 106.1 από Θεσ/κη.

Πολλά τα μέλη απ’όλο το Νομό, καθώς και οι οικογένειές τους ,οι φίλοι και εκπρόσωποι του  Ωδείου Νάουσας.

Με το πέρας των εγκαινίων ,πραγματοποιήθηκε το γλέντι  στο ρακοκάζανο του Διαμαντάκου…..γιατί όπως λέμε πάντα η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!!!!

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος κος Ιωαννίδης Κ., εκπροσώπησε το Σύλλογο στο συνέδριο της ΔΕΒΕ (ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ) στο ξενοδοχείο Μακεδονίας Palace. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, ζήτησε από τα άτομα με διαβήτη να πλαισιώνουν  σε μεγαλύτερο βαθμό τους κατά τόπους συλλόγους τους και όπου δεν υπάρχουν να γίνουν προσπάθειες  να ιδρυθούν ακόμη και παραρτήματα,με σκοπό την καλύτερη προσέγγισή τους και άμεση ενημέρωσή τους, εξαλείφοντας  την ΑΓΝΟΙΑ.

 

Σωφρονίου 25 στο «ΚΑΠΗ Νάουσας»

ΝΑΟΥΣΑ 59200

Τηλ 23322024947

Κιν.6982120124/6973598197

e-mail:syllogosdiavitikonnimathias@yahoo.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top