Αρχή / Ανακοινώσεις / Νεώτερες εξελίξεις για την κάρτα διαβήτη

Νεώτερες εξελίξεις για την κάρτα διαβήτη

Η ΕΛΟΔΙ αποφάσισε να δώσει την αιγίδα της σε μια σπουδαία ενέργεια που αφορά όλα τα άτομα με διαβήτη πανελλαδικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00 στην ειδική γραμμή επικοινωνίας για την κάρτα προνομίων 801 500 35 35 (αστική χρέωση) ή να μπείτε στο www.kartadiaviti.gr

Πρόκειται για την κάρτα προνομίων, μια εκπτωτική κάρτα (όχι πιστωτική) η οποία σας προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε ποικίλα καταναλωτικά προιόντα και υπηρεσίες που έχετε πραγματικά ανάγκη. Η ετήσια συνδρομή της κάρτας ανέρχεται στα 3 Ευρώ και ο κάθε ενδιαφερόμενος την παραλαμβάνει με αντικαταβολή στο σπίτι του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποστείλετε τη σχετική αίτηση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, μαζί με μια ιατρική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού σας, που να πιστοποιεί ότι είστε άτομο με διαβήτη, στο fax 210-6924416.

Αναζητήστε την αίτηση συμμετοχής στον τοπικό σας σύλλογο, μέσα στο διμηνιαίο περιοδικό της ΕΛΟΔΙ “Σακχαρώδης Διαβήτης-Φροντίδα για Όλους“, ή μέσα στο site της κάρτας προνομίων, www.kartadiaviti.gr, οπότε μπορείτε να την αποστείλετε και ηλεκτρονικά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.kartadiaviti.gr/aitisi.htm και για έντυπη αίτηση εδώ: http://www.kartadiaviti.gr/aitisi.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top