Αρχή / Ανακοινώσεις / To φετινό Ioannina Lake Run γίνεται virtual και στηρίζει ΕΛΟΔΙ και ΠΕΝΔΙ!

To φετινό Ioannina Lake Run γίνεται virtual και στηρίζει ΕΛΟΔΙ και ΠΕΝΔΙ!

Με την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και την Πανηπειρωτική Ένωση για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.) συμπράττει το Ioannina Lake Run, για να παρουσιάσουν το Ioannina Lake Run Virtual Version.

Πρόκειται για την «εικονική» εκδοχή του Ioannina Lake Run, γνωστού και ως Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που αποφάσισε φέτος να διοργανώσει και έναν αγώνα για όσους δε θα μπορέσουν να βρεθούν στα Γιάννενα, αλλά και όσους δεν πρόλαβαν να εγγραφούν λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών που επιβάλλουν οι υγειονομικές συνθήκες της εποχής.

Έστω κι αν η εμπειρία του να τρέξεις ή να περπατήσεις περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας ή στη σκιά των υπεραιωνόβιων πλατάνων και των τειχών του Κάστρου δεν μπορεί να υποκατασταθεί, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν σε έναν διαφορετικό αγώνα, που έχει και κοινωνικό πρόσημο, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί για την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛ.Ο.ΔΙ. και της Π.Ε.Ν.ΔΙ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Π.Ε.Ν.Δ.Ι. και Ioannina Lake Run είχαν συνεργαστεί και την προηγούμενη χρονιά, όταν ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων οργάνωσε τη δράση «Τα πιάτα της Λίμνης» σε συνεργασία με τέσσερα από τα καλύτερα εστιατόρια των Ιωαννίνων. Οι σεφ των εστιατορίων επέλεξαν ένα πιάτο από το μενού τους, κάθε παραγγελία του οποίου μεταφραζόταν σε μια άμεση οικονομική ενίσχυση της Π.Ε.Ν.Δ.Ι., στην οποία προσφέρθηκε το 20% της αξίας του. Η πρωτοβουλία δεν είχε μόνο τον χαρακτήρα οικονομικής ενίσχυσης, αλλά κυρίως να συμβάλει και ο Γύρος Λίμνης στην ανάδειξη του πολύπλευρου έργου και της πολυδιάστατης δράσης της Π.Ε.Ν.Δ.Ι., που αριθμεί 1.500 μέλη περίπου.

Η επιλογή των αποστάσεων του Ioannina Lake Run Virtual Version (5,10, 30 χλμ.) έγινε με βάση τις διαδρομές που μπορούν να τρέξουν οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ (απλή συμμετοχή που περιλαμβάνει το κόστος διαχείρισης και τη χορήγηση ηλεκτρονικού διπλώματος) και 15 ευρώ (που περιλαμβάνει επιπλέον την ταχυδρομική αποστολή του μεταλλίου του Ioannina Lake Run, της επίσημης μπλούζας του αγώνα, ενός αναμνηστικού βραχιολιού και μικρά δώρα χορηγών).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας www.ioanninalakerun.gr, στην οποία υπάρχουν και περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα.

 

ΤΡΕΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ IOANNINA LAKE RUN

ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

 

  • Πατώ στον σύνδεσμο https://www.ioanninalakerun.gr/pages/virtual_race

  • Κατεβάζω δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό μου ή μπαίνω από τον υπολογιστή μου στη διεύθυνση live.sporthive.com/event/9113

  • Κάνω την εγγραφή μου πατώντας στο κουμπί Δήλωσε Συμμετοχή/Sign Up. ΠΡΟΣΟΧΗ! Συμπληρώνω τη φόρμα με κεφαλαία και στο πεδίο Σύλλογος / Ομάδα / Club συμπληρώνω ΠΕΝΔΙ – ΕΛΟΔΙ. Κάνω αποδοχή των όρων και πατώ Ολοκλήρωση Εγγραφής. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής και της καταβολής του αντιτίμου συμμετοχής, θα λάβεις το επιβεβαιωτικό μήνυμα και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα σου σταλεί email με τον αριθμό συμμετοχής σου

  • Επιλέγω την ημέρα και την ώρα που επιθυμώ για να καλύψω την απόσταση που έχω δηλώσει (5, 10 ή 30 χλμ. ή και τα τρία). Η ημέρα αυτή μπορεί να είναι από την 21/09/20 μέχρι και την 04/10/2020

  • Αφού τρέξω, βγάζω μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή μου (φωτογραφία από το smartwatch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζω μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχω λάβει και την επίδοση μου πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results.

  • Μετά την ολοκλήρωση του «IOANNINA LAKE RUN VIRTUAL VERSION» την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

 

Στο Ioannina Lake Run Virtual Version δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές, αλλά το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα και οι στόχοι είναι να μη χαθεί η επαφή με τον αθλητισμό, αλλά και η ενίσχυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), στην οποία θα διατεθεί ένα μέρος των εσόδων. Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή ανά απόσταση, να τρέξετε όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση σε διαφορετικές ημέρες, έτσι ώστε να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα μπορείτε να τα βλέπετε συνέχεια από την εφαρμογή πατώντας το κουμπί Results, ενώ κάθε βράδυ θα ανανεώνεται η κατάταξη ανάλογα με τις νέες επιδόσεις που θα έχουν καταχωρηθεί. Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε την πορεία σας στον αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του.

 

Take a selfie!

Και βέβαια επειδή όλο αυτό γίνεται για να διατηρηθεί η μεγάλη παρέα των Ioannina Lake Runners, μοιραστείτε τις στιγμές της προσπάθειας σας βγάζοντας μία selfie και κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media, προσκαλώντας τους φίλους σας να «χτυπήσουν» τον χρόνο σας! Και επίσης, μην ξεχάσετε να βγάλετε selfie με το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα, αλλά και με το ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα της συμμετοχής σας, το οποίο θα μπορείτε να το τυπώσετε μετά την ολοκλήρωσή του αγώνα.

Top