Αρχή / Ανακοινώσεις / Χάρισε ένα τριαντάφυλλο, σώσε μια παιδική ζωή

Χάρισε ένα τριαντάφυλλο, σώσε μια παιδική ζωή

Η καμπάνια Spare A Rose ξεκίνησε το 2013 από μέλη της κοινότητας του διαβήτη στο διαδίκτυο, προκειμένου να συγκεντρώσει πόρους και να υποστηρίξει το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Life For A Child. Το Life For A Child, που ξεκίνησε ως πρόγραμμα της Διεθνόυς Ομοσπονδίας Διαβήτη (IDF) και πλέον έχει αναδειχθεί σε αυτοτελή αναγνωρισμένο οργανισμό, δραστηριοποιείται στην προστασία και βοήθεια των παιδιών που ζουν με διαβήτη στον αναπτυσσόμενο κόσμο, σε περιοχές με λιγοστούς διαθέσιμους πόρους, φτώχεια και ανεπαρκή πρόσβαση σε ποιοτική αγωγή για τη διαχείριση του διαβήτη. Μέσα από μικρές, ατομικές χορηγίες αγάπης, η εκστρατεία Spare A Rose αποδεικνύει ότι ακόμη και μια μικρή προσφορά μπορεί να έχει μεγάλο αποτέλεσμα.

Το Spare A Rose αξιοποιεί την 14η Φεβρουαρίου, ως ημέρα του έρωτα και της αγάπης, για να μας επικοινωνήσει ένα απλό μα τόσο ανθρώπινο μήνυμα: μαζί με τα λουλούδια και τα δώρα που τυχόν θα προσφέρουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο, ας αφιερώσουμε λίγα μολις λεπτά για να στηρίξουμε την πρόσβαση των παιδιών που έχουν ανάγκη στην ινσουλίνη, δωρίζοντας την αξία ενός ή περισσότερων τριαντάφυλλων (από κει και το όνομα) γι’ αυτό το σκοπό. Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Life For A Child, μπορείτε να προσφέρετε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου λίγα χρήματα σ’ αυτούς που τα χρειάζονται. Οι χορηγίες μπορούν να γίνουν εφάπαξ ή σε μηνιαία βάση και αρχίζουν από το συμβολικό ποσό των 4€, που αντιστοιχεί σε δωρεάν ινσουλίνη για ένα παιδί για διάστημα ενός μήνα. Η οργάνωση Life For A Child καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώσει σεβαστά ποσά και να υποστηρίξει εκατοντάδες παιδιά με διαβήτη σε χώρες της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας. Δείτε αναλυτικά όλες τις ευκαιρίες χορηγίας και ενημερωτικό υλικό στο lfacinternational.org

Φέτος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ας βοηθήσουμε τον Γκάχαμ, τη Μιριέλ, τον Μπράντον, την Αμίτα κι εκατοντάδες άλλα παιδιά με διαβήτη που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Top