Αρχή / Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις / ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – RUN TO CHANGE DIABETES(R)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – RUN TO CHANGE DIABETES(R)

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Ο “Μαραθώνιος Αθήνας -O Αυθεντικός” (ΑΜΑ) αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που φιλοξενούνται στην Αθήνα.  35 χρόνια μετρά ήδη η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ως μαζικό και λαϊκό γεγονός, που με τα δρομικά των 5 και 10χμ , αλλά κυριότερα με την αυθεντική μαραθώνια διαδρομή των 121 χρόνων ιστορίας, κατάφερε από τις 4.000 συμμετοχές το 2005, να γιγαντωθεί και να ξεπεράσει τις 48.000, το 2016.

Ο Μαραθώνιος Αθήνας του 2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να συμμετάσχουν 50.000 και πλέον δρομείς όλων των ηλικιών και σε όλες τις αποστάσεις, σε μια μοναδική γιορτή από τον Μαραθώνα μέχρι το εμβληματικό Παναθηναϊκό στάδιο, μετατρέποντας και πάλι την πρωτεύουσα σε κέντρο του κόσμου.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη, συνεχίζεται η  εκστρατεία ενημέρωσης τρέχουμε για να «αλλάξουμε» το διαβήτη από τη Novο Νοrdisk Hellas. Η ομάδα Run to Change Diabetes ® της Novo Nordisk Hellas αναμένουμε, ότι θα δώσει δυναμικό παρόν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, ως επίσημος υποστηρικτής, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ατόμων για τη νόσο του Διαβήτη, μεταφέροντας το μήνυμα «ναι στην άσκηση, όχι στην καθιστική ζωή».

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ., αλλά και για τους πιο «θαρραλέους»  και στην κλασσική διαδρομή των 42χλμ, μέχρι την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι:

  • ΑΓΩΝΑΣ 5ΧΜ – ΠΡΩΙ
  • ΑΓΩΝΑΣ 5ΧΜ – ΑΠΟΓΕΥΜΑ
  • ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΜ
  • ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Όπως κάθε χρόνο, η Novo Nordisk Hellas θα καλύψει το κόστος της εγγραφής και θα χορηγήσει σε όλους τους συμμετέχοντες τεχνικό t-shirt.

Κατεβάστε από εδώ και συμπληρώστε το Excel με τη συμμετοχή σας και το μέγεθος της μπλούζας που επιθυμείτε.

Top