Αρχή / Ανακοινώσεις / Στιγμιότυπα από τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΔΙ για το 2020

Στιγμιότυπα από τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΔΙ για το 2020

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη η Τακτική Γενική Συνέλευση για το 2020. Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε στο σώμα της Συνέλευσης, αποτελούμενο από αντιπροσώπους των πρωτοβάθμιων συλλόγων – μελών της ΕΛΟΔΙ, τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2019, καθώς και τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων για τη δράση της Ομοσπονδίας την περασμένη χρονιά, τον απολογισμό του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στην Καλαμπάκα, την αναβάθμιση της παρουσίας της ΕΛΟΔΙ στα ηλεκτρονικά μέσα και το περιοδικό “Σακχαρώδης Διαβήτης: Φροντίδα για Όλους”. Παράλληλα, τέθηκαν οι βάσεις της μελλοντικής πορείας της Ομοσπονδίας μας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της sugar-free πίτας μας, με το φλουρί να τυχαίνει στην πρόεδρο Βασιλική Λούβαρη. “Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη. Εύχομαι από καρδιάς το 2020 να φέρει στη ζωή μας νέες προσδοκίες, να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μας, να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε. Μην ξεχνάτε, είναι τέχνη να ζεις γλυκά!”, δήλωσε στο elodi.org η πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Τη συνάντησή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Δ. Χιώτης και Γ. Κουκούλης, καθώς και λοιποί συνεργάτες της ΕΛΟΔΙ.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες:

Top