Αρχή / Ανακοινώσεις / Εκδήλωση της Κάρτας Διαβήτη στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση της Κάρτας Διαβήτη στη Θεσσαλονίκη

karta1-251x162 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου η
εκδήλωση της ΕΛ.Ο.ΔΙ., της Ένωσης Γονέων Παιδιών & Νέων με Διαβήτη και της Κάρτας Διαβήτη, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση – που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης – παρευρέθηκε και έκανε χαιρετισμό  η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Καλυψώ Γούλα. Επίσης, παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου π. Δημήτριος, πρόεδροι από τους περισσοτέρους συλλόγους για τον Διαβήτη στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς και πλήθος άλλων επισήμων.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.ΔΙ. κ. Αριστείδης Ράπτης, έθεσε τις προτεραιότητες της ομοσπονδίας, για το επόμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας ειδική αναφορά στην πίεση της προς την πολιτεία σχετικά με τις πληρωμές των ασφαλιστικών ταμείων, καθώς και για το επίδομα της Πρόνοιας.

bassis

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Κάρτας Διαβήτη κ. Αναστασία Καφούση παρουσίασε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της κάρτας, η οποία εξασφαλίζει πλήθος προνομίων και εκπτώσεων στα άτομα με διαβήτη και στις οικογένειές τους.

Ακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με την αντιμετώπιση του διαβήτη σε όλα τα επίπεδα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό, που τραγούδησε μαζί του παλιές και νέες επιτυχίες.

Top