Αρχή / Ανακοινώσεις / Εκδήλωση της ΕΛΟΔΙ και της ΕΜΕΔΙΠ στο Σύνταγμα

Εκδήλωση της ΕΛΟΔΙ και της ΕΜΕΔΙΠ στο Σύνταγμα

LegΗ Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ) σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Διαβητικού ποδιού (Ε.ΜΕ.ΔΙ.Π)  διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, με θέμα:

«Πρόληψη και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & 2 και το Διαβητικό πόδι»

Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της ΕΛ.Ο.ΔΙ και με στόχο την ενημέρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού συνανθρώπων μας για το  Διαβήτη (ενηλίκων και παίδων) συστρατεύονται κατά τη διάρκεια ενος ολόκληρου διημέρου διαβητολόγοι, ενδοκρινολόγοι, αγγειολόγοι, παιδίατροι, διατροφολόγοι και οφθαλμίατροι.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας οι ιατροί θα εξετάζουν και συμβουλεύουν σε κατ΄ιδίαν συνεντεύξεις τους ασθενείς, νοσηλεύτριες του Ι.ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα πραγματοποιούν αυτοέλεγχο, ενω κατά τις απογευματινές ώρες έγκριτοι ιατροί θα ενημερώνουν το κοινό με ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις.

Ο Ομιλος Euromedica θα προσφέρει πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή με σκοπό ενδιαφερόμενοι ή ασθενείς να προχωρήσουν σε έλεγχο.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το χώρο της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση στηρίζουν η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: BAYER, NOVO, ABBOTT, JOHNSON & JOHNSON, PARAPHARM, ROCHE, EUROMEDICA, ORASIS,PETSIAVAS & FORA DIAMOND. 

Η Εκδήλωση τελεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

 

Top