Αρχή / Ανακοινώσεις / Newsletter / Εγγραφείτε στο 1ο σεμινάριο του DiaBEAT Webinar Project | 7 Noεμβρίου 2020, 18:00

Εγγραφείτε στο 1ο σεμινάριο του DiaBEAT Webinar Project | 7 Noεμβρίου 2020, 18:00

Το πρώτο (1ο) σεμινάριο του DiaBEAT Webinar Project της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον

Διαβήτη έρχεται το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 18:00 με θέμα

“Διαβήτης Τύπου 2 και Μετάβαση στις Ενέσιμες Θεραπείες”.

 

Το θέμα και οι ομιλητές του webinar 

Είναι τελικά η εντατικοποίηση της φαρμακευτικής αγωγής η τελευταία εναλλακτική για άτομα με διαβήτη τύπου 2; Πώς ο ασθενής με διαβήτη τύπου 2 θα μπορέσει να διαχειριστεί τη φοβία του για την ινσουλίνη και τις υπόλοιπες ενέσιμες θεραπείες; Δύο επαγγελματίες υγείας και ένας εκπρόσωπος ασθενών προσεγγίζουν το ζήτημα από ιατρική, ψυχολογική και βιωματική σκοπιά.

Ομιλητές:

  • Θεοχάρης Κουφάκης, Ειδικός Παθολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΑΠΘ
  • Μαίρη Βαρβαρούση, Κλινικός Ψυχολόγος ΑΠΘ
  • Ιωάννης Δελλής, Άτομο με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, Συνταξιούχος

 

Πώς θα παρακολουθήσω το webinar;

Προκειμένου να παρακολουθήσετε δωρεάν το webinar, μπορείτε να προ-εγγραφείτε μέσω της διεύθυνσης:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8137326538687071501
(Webinar ID: 851-069-243)

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τη διεύθυνση (link) μέσω της οποίας θα μεταδοθεί online το webinar και η οποία θα είναι προσβάσιμη στους συμμετέχοντες το Σάββατο το απόγευμα, λίγο πριν τις 18.00.

 

Αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης στο webinar μέσω υπολογιστή

Την ημέρα διεξαγωγής κάθε webinar, λίγο πριν την ώρα έναρξης, προκειμένου να συνδεθείτε, θα πατήσετε στον σύνδεσμο που θα βρείτε πιο πάνω και αφού συμπληρώσετε εκ νέου το oνοματεπώνυμο και το email σας (εικόνα 1 πιο κάτω), θα πατήστε το κουμπί “Join Webinar in Progress” στο κάτω μέρος της φόρμαςΣτη συνέχεια (εικόνα 2) θα δεχθείτε να “κατέβει” και να “εγκατασταθεί” (ή “εκτελεστεί”) στον browser σας, ένα μικρό πρόγραμμα με το όνομα GotoWebinar Opener, το οποίο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει στον Η/Υ σας το περιβάλλον παρακολούθησης και υποβολής ερωτημάτων (εικόνα 3).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση απώλειας της σύνδεσής σας ή ξαφνικής βλάβης του Η/Υ σας, συνδεθείτε ξανά το συντομότερο δυνατόν, ή συνδεθείτε από άλλη συσκευή (π.χ. από tablet ή κινητό – υπάρχει ειδική εφαρμογή για Android  ή για iOS συσκευές).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα webinars είτε από σταθερό ή φορητό υπολογιστή είτε από άλλη κινητή συσκευή (tablet, κινητό τηλέφωνο), κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS ή για Android λειτουργικό.

Mπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στους εισηγητές, είτε προφορικά (ενδείκνυται), πατώντας πρώτα το κουμπί με την παλάμη, ώστε ο τεχνικός συντονιστής να σας δώσει τον λόγο και να ανοίξει το μικρόφωνό σας για να σας ακούσουν όλοι οι συμμετέχοντες, είτε γραπτά, πληκτρολογώντας την ερώτησή σας στο πλαίσιο με τίτλο Question και στη συνέχεια πατώντας Send για να την παραλάβει ο τεχνικός συντονιστής και να την προωθήσει στον ομιλητή (εικόνα 4).

Δείτε πιο κάτω, μερικά ενδεικτικά στιγμιότυπα οθόνης για τη διαδικασία σύνδεσης (σε περιβάλλον Windows):

ΕΙΚΟΝΑ 1


ΕΙΚΟΝΑ 2

ΕΙΚΟΝΑ 3

ΕΙΚΟΝΑ 4

Top