Αρχή / Ανακοινώσεις / Δωρεάν Εκπαίδευση για Αντλίες Ινσουλίνης

Δωρεάν Εκπαίδευση για Αντλίες Ινσουλίνης

0863bdb073c0440d9a22153db1c7be0c

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκινά ένα δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης, για άτομα που έχουν αντλίες ινσουλίνης. Πρόκειται για ένα τρίμηνο πρόγραμμα, που στοχεύει στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και την εκμάθηση των δυνατοτήτων, που προσφέρουν οι αντλίες ινσουλίνης. Είναι κατάλληλο για ενήλικες, που θέλουν να βελτιώσουν τον Διαβήτη και τη ζωή τους φορώντας αντλία ινσουλίνης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά θεωρητικών μαθημάτων και καθημερινή τηλεφωνική καθοδήγηση, για τον χειρισμό της αντλίας, των επιλογών άσκησης και διατροφής, καθώς και την επίλυση των προβλημάτων.

Υπεύθυνοι του προγράμματος είναι ο εθελοντής εκπαιδευτής Φιλίππου Νίκος και ο Παθολόγος-Διαβητολόγος Ρηγόπουλος Δημήτριος. Ο χώρος των μαθημάτων θα είναι το Ιατρείο (Λ. Κηφισίας 30, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 2ος Όροφος). Οι ώρες θα ορισθούν κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.

Το πρώτο τμήμα θα ξεκινήσει, μόλις δηλώσουν οι πρώτοι 10 φίλοι, που φορούν αντλία ινσουλίνης.

Μπορείτε να δηλώνεται συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο dr.rigopoulos@gmail.com από τώρα! Παρακαλούμε στο μήνυμα σας να γράψετε το όνομα σας και ένα τηλέφωνο

Top