Αρχή / Ανακοινώσεις / Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ

9o

Αθήνα 7/10/2013

Η ΕΛ.Ο.ΔΙ. διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της στο Ξενοδοχείο GALINI Weellness Spa & Resort, στα Καμένα Βούρλα, στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2013. Τα Πανελλήνια Συνέδρια της ΕΛ.Ο.ΔΙ. έχουν γίνει πλέον θεσμός, αφού διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια ανά την Ελλάδα, με σκοπό αφενός να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τις επιστημονικές και ιατρικές εξελίξεις σχετικά με το διαβήτη και αφετέρου να φέρουν κοντά όλους τους συλλόγους και τα μέλη αυτών σε παράλληλες εκδηλώσεις επιστημονικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΛ.Ο.ΔΙ. μίλησαν οι κορυφαίοι επιστήμονες της χώρας σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος για κάποιον που πάσχει από διαβήτη. Πήραν μέρος όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στην ΕΛ.Ο.ΔΙ. από όλη την Ελλάδα και μάλιστα εφέτος η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΛ.Ο.ΔΙ. στέλνει μέσω του τίτλου του «Προστατεύουμε το μέλλον μας» ένα μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας, ότι μπορεί να διασφαλιστεί ένα καλύτερο και γεμάτο υγεία μέλλον για τα άτομα με διαβήτη και να επιτευχθεί ο στόχος: «Ο διαβήτης δεν είναι πάθηση, είναι τρόπος ζωής».

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκλεκτούς χορηγούς και υποστηρικτές του συνεδρίου, χωρίς τους οποίους δε θα ήταν δυνατή η επιτυχία του, όλους όσους εργάστηκαν για την άρτια οργάνωση και επιτυχία του, τους ομιλητές των συνεδριών και τα προεδρία αυτών, την Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου και κυρίως το πλήθος του κόσμου που συμμετείχαν.
Ο Πρόεδρος

Α.Ράπτης

και τα μέλη του Δ.Σ.
της ΕΛ.Ο.ΔΙ

 

 

 

Χρυσός Χορηγός: 

BAYER logo COLOR

 

 

Top