Αρχή / Ανακοινώσεις / Newsletter / Αποχαιρετισμός σε έναν φίλο

Αποχαιρετισμός σε έναν φίλο

Αποχαιρετισμός σε έναν φίλο!

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2020

 

Η οικογένεια της ΕΛ.Ο.ΔΙ, αλλά και όλη η κοινότητα των ατόμων με διαβήτη έγιναν λίγο φτωχότεροι σήμερα. Ένας υπέροχος άνθρωπος σήμερα μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων.

Ο κ. Ιωαννίδης υπήρξε μια σημαντική μορφή στον κόσμο του διαβήτη, τόσο για την τοπική κοινωνία της Νάουσας και της Ημαθίας γενικότερα, με την δράση του ως ιδρυτής και πρόεδρος του συλλόγου «Γλυκιά Ισορροπία», όσο και από την συμμετοχή του στο Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.ΔΙ., όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος.

Άνθρωπος έξυπνος, δραστήριος και αποτελεσματικός σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους με διαβήτη. Επίμονος και μαχητικός όπου χρειαζόταν, μα επίσης εγκάρδιος και ανοιχτός. Η αφοσίωσή του στον αγώνα για τον σακχαρώδη διαβήτη υποδειγματική. Πάνω από όλα όμως, υπήρξε άνθρωπος ευθύς, απλός και ντόμπρος. Όσοι τον γνώρισαν από κοντά έχουν μόνο θετικά να αναφέρουν και για τους περισσότερους υπήρξε φίλος πραγματικός.

Αγαπημένε μας Κώστα, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι. Η ψυχή σου να αναπαυθεί και να βρεις γαλήνη. Η σκέψη μας και η ευχές μας είναι στην σύζυγό σου Ελένη, που ήταν πάντα δίπλα σου, και στα παιδιά σου. Εμείς εδώ, θα συνεχίσουμε το έργο που υπήρξες μαχητής του, με σεβασμό στην κληρονομιά που μας άφησες.

Μην ξεχνάμε:

«Περιουσία μας είναι ότι έχουμε χάσει» (Ιωάννης Βαρβέρης)

 

Οι φίλοι και συνεργάτες σου στην ΕΛ.Ο.ΔΙ.

Top