Αρχή / Ανακοινώσεις / Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1, ο “τύπος” σου…

Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1, ο “τύπος” σου…

 

Κι όμως ο Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1 σε αφορά.

Γι’ αυτό μάθε όσο πιο έγκαιρα μπορείς όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που απασχολεί όλο και περισσότερα παιδιά και νέους.

Δεν υπάρχει πια λόγος να αλλάζουμε την καθημερινότητά μας και να στερούμαστε, εμείς και τα παιδιά μας, τις χαρές της ζωής. Ο Παιδικός – Νεανικός Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1 αντιμετωπίζεται πλέον με επιτυχία και αποτελεσματικά. Για αυτό έλα στο 2ο διαδραστικό Σεμινάριο για το Σακχαρώδη Διαβήτη, που πραγματοποιείται με αφορμή την 95η επέτειο από την πρώτη χορήγηση Ινσουλίνης σε παιδί με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία και με την υποστήριξη του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥΝΕΔ) και την αιγίδα του Συλλόγου Παιδιών και Εφήβων με Ενδοκρινολογικό πρόβλημα «Γαληνός», της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ), του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), του Δήμου Αμαρουσίου και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 17.30 το απόγευμα στην Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κεντρικού Κτηρίου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Εκεί, οι ειδικοί στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη, Χρήστος Σπ. Ζούπας, Χριστίνα Κανακά- Gantenbein, Ασημίνα Μητράκου και Πέτρος Θωμάκος, θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1. Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος ΙΣΑ, Πρόεδρος ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γεώργιος Πατούλης ο Πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ, Αν. Καθηγητής Νικόλαος Τεντολούρης, η Πρόεδρος του ΣΥΝΕΔ, Σπυριδούλα Λάγιου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Γαληνός», Χριστίνα Κανακά- Gantenbein, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, Χρήστος Δαραμήλας και ο Πρόεδρος της ΕΠΑΜΕΔΙ, Χρήστος Σπ. Ζούπας.

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Δρ. Έλενα Λαζαρίδη, την παραγωγή και σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει ο Μάνος Βελάνης και την εκτέλεση παραγωγής θα έχει η εταιρεία LAZEL LTD.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από τη ζωή σας, για τη ζωή σας, αλλά κυρίως για την ποιότητα ζωής των παιδιών σας και ολόκληρης της οικογένειας. Συμφιλιωθείτε με το «γλυκύτατο μυστήριο της ζωής» που ακούει στο όνομα Σακχαρώδης Διαβήτης και μάθετε ότι, στην εποχή μας, ο Παιδικός- Νεανικός Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1 δεν είναι αρρώστια αλλά τρόπος ζωής.

Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1 Ο «Τύπος» σουQ Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 17.30 μ.μ. Μεγάλη Αίθουσα Τελετών, κεντρικό κτήριο Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δείτε εδώ την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

Top