Αρχή / Ανακοινώσεις / Ενημερωτικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Διαβητικών Νομού Κοζάνης

Ενημερωτικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Διαβητικών Νομού Κοζάνης

Για τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Κοζάνης «ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2016 στο 3ο Γενικό Λύκειο και στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές των σχολείων, τον κ. Σάββα Μαυρόπουλο και τον κ. Μαμάτσιο Γεώργιο, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και την Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης κα. Βόντση….

Οι μαθητές των σχολείων για μία ακόμη φορά απέδειξαν ότι είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας. Πολύ σημαντική υπήρξε η παρέμβαση μαθήτριας του 3ου Γενικού Λυκείου, η οποία όντας διαβητική, μοιράσθηκε με όλους τις δικές τις εμπειρίες και έδωσε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, ότι οι διαβητικοί δεν διαφέρουν από τον υπόλοιπο κόσμο, έχουν τις ίδιες ικανότητες, αρκεί να φροντίζουν την υγεία τους και να συνεργάζονται σωστά με τους θεράποντες ιατρούς τους.

Η βοήθεια των ιατρών κου. Δολιανίτη Κωνσταντίνου, Παθολόγος – Διαβητολόγος, της κας Δεληγιάννη Μαρίας Παιδίατρος, καθώς και της Ψυχολόγου κας Βαρβαρούση Μαίρης, ήταν πολύτιμη και καθοριστική για την σωστή ενημέρωση των μαθητών.  Ευχαριστούμε τον Ιατρικό Σύλλογο Νομού Κοζάνης, που έδωσε την άδεια για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών και φυσικά τους ίδιους τους γιατρούς και την ψυχολόγο.

Ο Δήμος Εορδαίας και η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας, τιμούν πάντα την προσπάθεια του Συλλόγου, για ενημέρωση του κοινού, σε θέματα που αφορούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Και φέτος για μία ακόμη χρονιά, διέθεσαν νοσηλευτικό προσωπικό από το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, για να γίνουν οι μετρήσεις σακχάρου. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την προσφορά τους και την ευαισθησία που δείχνουν σε θέματα υγείας.

Ακόμη ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εταιρείες που διέθεσαν αναλώσιμα για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις:

JONHSON, ROSCHE, ABBOT, BAYER, WELLION, PARAPHARM, FORA ATCARE

 

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος
Πετκίδης Αθανάσιος

Η Γραμματέας
Βασσάκη Ουρανία

Top