Αρχή / Ανακοινώσεις / Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και Δωρεάν εξέταση

Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και Δωρεάν εξέταση

Στον Δήμο Αλίμου

kapi-alimosΕνημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και Δωρεάν εξέταση (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης) στο Δήμο Αλίμου.

Ο Δήμος Αλίμου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζω», την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 10.00π.μ., στο Α΄ ΚΑΠΗ Αλίμου, Λεωφ. Καλαμακίου & Ερεχθείου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim.

Για το θέμα μιλούν: η κ. Ουρανία Ζαχαροπούλου, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθύντρια Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντίληψης Δήμου Αλίμου, Επιστημονικός Συνεργάτης Διαβητικού Τμήματος Λαϊκού Νοσοκομείου, ο κ. Δημήτριος Χιώτης, Παιδίατρος – Ενδοκρινολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Παιδοενδοκρινολογικής Κλινικής της Ευρωκλινικής Παίδων και η κ. Γκόλφω Γεμιστού, Α’ Αντιπρόεδρος ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Δημήτριος Δημάκης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλίμου.

Για όσους παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

kapi-pylaiasΟ Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζω», την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 18.30, στο Β΄ ΚΑΠΗ Πυλαίας (Μαλακοπή), Αγίου Χριστοφόρου 1 στην Πυλαία.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim.

Για το θέμα μιλούν: η κ. Νίκη Κατσίκη, Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Β΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο κ. Κυριάκος Καζάκος, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ο κ. Χρήστος Δαραμήλας, Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, Βιολόγος MSc, Εκπαίδευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Ηρακλής Τιτόπουλος, Ειδικός Πνευμονολόγος, Αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Υγείας Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Για όσους παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Στον Δήμο Χαλκιδέων

kapi-chalkidaΟ Δήμος Χαλκιδέων και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζω», την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στις 10.30π.μ., στο Γ΄ ΚΑΠΗ Δήμου Χαλκίδας, περιοχή Αλωνάκι, οδός Βορείου Ηπείρου 57.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Χαλκιδέων και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim.

Για το θέμα μιλούν: η κα Ευανθία Παπαγεωργίου, Γενικός Ιατρός, Μετεκπαιδευθείσα στο Σακχαρώδη Διαβήτη και η κα Μαρία Τριανταφύλλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Κατερίνα Κυριάκου, Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ).

Για όσου παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Στον Δήμο Αιγάλεω

kapi-aigaleoΟ Δήμος Αιγάλεω και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζω», την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 10.30π.μ., στο Γ΄ ΚΑΠΗ Δήμου Αιγάλεω, Δελφών 49 & Τομπάζη.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Αιγάλεω και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim.

Για το θέμα μιλούν: ο κ. Αναστάσιος Μπονιάκος, Ενδοκρινολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Νικόλαος Τεντολούρης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αʹ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική και Ειδική Νοσολογία & Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν.Α. Λαϊκό και η κ. Μαρία Τριανταφύλλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Κυπαρισσένια Σαμαρά, Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας (Επισκέπτρια Υγείας), Δήμου Αιγάλεω.

Για όσους παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Στον Δήμο Τρίπολης

kapi-tripolisΟ Δήμος Τρίπολης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζω», την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 στις 18.30, στο ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, Πλατεία Βαλτετσίου 4.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που υποστηρίζεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματίων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim.

Για το θέμα μιλούν: η κ. Μαρία Χωριανοπούλου, Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Νικόλαος Τεντολούρης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική και Ειδική Νοσολογία & Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν.Α. Λαϊκό και η κ. Αθανασία Καρούνου, Μέλος Δ.Σ., πρώην Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας – Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Τρίπολης κ. Σπύρος Βρέντας.

Για όσου παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Top