Αρχή / Ανακοινώσεις / Ανοιχτή εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (Τετάρτη στις 10 Ιουλίου 2013, The Mall Athens)

Ανοιχτή εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (Τετάρτη στις 10 Ιουλίου 2013, The Mall Athens)

recO Διαβήτης δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που ζουν μαζί του, μας αφορά όλους.

Με βάση αυτό, η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ για τον ΔΙΑΒΗΤΗ και η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), έχουν ξεκινήσει πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, όλων των ηλικιών.

Με το Αισιόδοξο Σύνθημα “ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ τη ΖΩΗ” με χαρά σας προσκαλούμε στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την ΠΡΟΛΗΨΗ και την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ και στην ανοιχτή μουσική συναυλία με τους αγαπημένους μας REC και τον μοναδικό ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος υγείας και αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Στα Χρώματα του Διαβήτη» , Εύα Ντελιδάκη.

Η έναρξη θα γίνει στις 7μμ. με χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη και θα ακολουθήσουν ομιλίες του Προέδρου της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη) κ. Αριστείδη Ράπτη,  του κ. Αντώνη Λέπουρα διαβητολόγου και Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής & διαβητολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού και του κ. Δημήτρη Γρηγοράκη Προέδρου της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας ,κλινικός Διαιτολόγος ,επιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ.

Στις 8μμ. και με την ολοκλήρωση των ομιλιών,  ο ηθοποιός  Κρατερός Κατσούλης,  θα συστήσει στο κοινό τους REC  και τον Μηδενιστή, οι οποίοι θα τραγουδήσουν, υποσχόμενοι μια πραγματικά πολύ ευχάριστη βραδιά.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Top